Trainers

John Berkeljon Loop-, zwem- en core strength&stability trainer. Gepassioneerd triathleet met een vierde plaats bij Full distance Ironman Barcelona. In voorbereiding voor de European Championships en deelt graag zijn opgedane ervaring vanuit de wedstrijden en theoretische kennis als gecertificeerd Ironman coach met een ieder die zichzelf wil verbeteren op welk niveau dan ook.

Arjan Felix (looptrainer) geeft vanuit zijn lange ervaring als triatleet iedere week een afwisselende looptraining. Vaak op de atletiekbaan in hoofddorp maar af en toe ook eens lekker in de mooie omgeving van Nieuw-Vennep.

Guido van der Hoorn (zwemtrainer) komt officieel uit het wedstrijdzwemmen maar is sinds 2016 actief bezig in de triatlon. Guido verzorgt vaak op dinsdag de zwemtraining en brengt daar met zijn volle enthousiasme zijn kennis over aan iedereen die het wil horen!

Dirk Jan Moes (Technisch coördinator, zwem en fietstrainer) doet al vanaf zijn 8e jaar aan triatlon naast het wedstrijdzwemmen, eerst vooral recreatief maar tijdens zijn studententijd op relatief hoog niveau. Na een aantal jaar de sport op een laag pitje te hebben gezet vanwege werk en gezin is hij sinds eind 2018 weer vol in training. Hij legt zich komend jaar vooral toe op de sprint en olympische afstand (teamcompetities) en doet af en toe een halve triatlon. Hij geeft vanuit zijn jarenlange ervaring de fietstrainingen en verzorgt de zwemtraining voor volwassenen op zaterdag. Daarnaast valt hij in als andere trainers verhinderd zijn.

Milla Skalkina (allround en jeugdtrainer) is een Russische native speaker, die alle triatlon gerelateerde trainingen geeft met mogelijkheid tot vertaling in Russisch. Ze is TTN3 – NTB Triatlon Trainer gekwalificeerd en is gefascineerd en geïnspireerd door de art & science van Triatlon. Milla verzorgt ook bijna alle kindertrainingen met veel aandacht voor spel en plezier bij de jeugd.