Dubbel winst bij de triathlon in Noorwijkerhout!!

Multi-posts allow you to break a single post into several pages for easier viewing.

(or use arrow keys to navigate )

Vijf atleten van Triathlon Vereniging Haarlemmermeer zijn afgelopen zondag van start gegaan op de triathlon in Noordwijkerhout. Het was een prachtige zondagochtend- begin middag, mooi op tijd voor de verwachtte regenbuien. In het zwembad was de warmte van buiten al te voelen, maar dit gaf verder geen problemen. Het fietsparcours was prachtig uitgezet en het was windstil, wat ideaal was voor de atleten.

Tijdens het hardlopen kwam er voor de sporters echt een klap van de warmte. De organisatie had hier vooraf al goed op ingespeeld, door extra waterposten te plaatsen langs de route. Ook schoten bewoners welwillend te hulp met tuinslangen en waterpistooltjes, wat de atleten als zeer prettig hebben ervaren.

Jan van Liempt startte zondag als eerste en wel op de kwart triatlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen.) Hij finishte als elfde van de 63 deelnemers in de leeftijdscategorie 20+ in een keurige tijd van 02:26:54.

Bij de 1/8ste triathlon (500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) zijn bij de heren Roel Jacobs als dertiende gefinisht in een tijd van 01:09:05, Bastiaan van den Berg als vijfde in een tijd van 01:02:46 en Leander van Diggelen als nummer één in een tijd van 00:58:01!

Ook bij de dames leverde Triathlon Vereniging Haarlemmermeer een nummer één af; Kirsten van de Ruit ging er hier met de beker en bloemen vandoor in een tijd van 01:10:03!


No Replies to "Dubbel winst bij de triathlon in Noorwijkerhout!!"


    Got something to say?

    Some html is OK