3e wedstrijd voor de 2e divisie teams

Zondag 8 juli vond alweer de 3e wedstrijd van de 2e divisie team competitie plaats. De dames en heren teams reisden ditmaal af naar Utrecht voor een Sprint wedstrijd (750m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen). Aan het weer kon het alvast niet liggen; het was wederom een warme dag en het water van de Strijkviertelplas was zodanig opgewarmd dat er ditmaal niet met wetsuit gestart mocht worden.

Het herenteam van Arjan Felix, Dirk-Jan Moes, Alexey Peskov en Woud Vleugel ging als eerste van start. Arjan Felix had een uitstekende wedstrijd en finishte als snelste heer met een 37e plaats in een tijd van 1:10:11. Gezamelijk evenaarden de heren het resultaat van de vorige wedstrijd; het team einigde wederom op een 18e plaats.

Ook het damesteam, bestaande uit Michelle Boone, Noa Oldenhof, Milla Skalkina en Linda Smit evenaarde hun prestatie van de 2e teamwedstrijd en sloten de wedstrijd af met een gewedige 9e plaats. Michelle Boone was met een 16eplaats in 1:20:21 de snelste dame.

Komend weekend is het wederom de beurt aan het 4e divisie herenteam. Zij gaan in Klazienaveen van start op de Sprint voor alweer hun 4e teamwedstrijd. Succes heren!

No Replies to "3e wedstrijd voor de 2e divisie teams"


    Got something to say?

    Some html is OK